Luxus medencék-medencefedések


  A luxus medencék kerámia bevonattal készülnek! Az egész világon óriási népszerűségre tettek szert ezen típusú medencéink, hiszen 20 éves garanciával rendelkeznek, nem fakulnak meg, esztétikus, impozáns látványt nyújtanak!

Telepítésük viszonylag gyors és egyszerű!

Semmilyen szempontból nem hasonlíthatók össze a hagyományos polipopilén anyagú medencékkel, melyek pár év után elveszítik stabilitásukat, színüket, nem vethetők össze a fóliás medencékkel, melyek meggyűrődnek, kifakulnak és kiszakadhatnak, de a csempés-üvegmozaikos testekkel sem, hiszen a mi esetünkben nem potyog ki a fuga, nem esik le a csempe,vagy mozaik darabka sem!

 

Az általunk forgalmazott medence modellek egyik erőssége a falszerkezet, amely a következő egységekből áll:

 

- 3D multicolor medencefelület, speciális szórástechnikával, csillámokkal, színes szemcsékkel, 2 rlteg transzparens gelcoatréteggel, 1 réteg háttérszínnel színezett gelcoat réteggel.

- Üvegszállal feldolgozott Epoxy pufferréteg, mely az egész szerkezet lelke, hiszen ez a medence kiváló mechanikai tulajdonságainak biztosítéka és ez eredményezi a tartós ozmózismentességet.

- Különleges gyantakeverék, mely ozmózis védelmet nyújt.

- Hagyományos üvegszálerősítésű polyester vázszerkezet.

- Topcoat külső védőréteg.

 

 

 

 

1: Víztaszító laminátum zárás, 2: Üvegszálas polyester rétegek, 3: Kerámia-vinyléster máz, 4: Vinylészter pufferréteg, 5: Nautilux 3D rétegszerkezet

 

 

A tökéltes ellenállás érdekében minden medence a gyártás utolsó lépéseként zárt kabinban történő hőkezelésen esik át.

 

 

Az összes medence típusunk az alábbi színekben rendelhető:

 

 

       

 

  

Medencefedéseink összes típusa biztosítja a fürdési szezon meghosszabbítását, biztonságot nyújt a gyermekek, vagy a kedvenc háziállatok számra, továbbá megakadályozza a falevelek, egyéb szennyeződések medencébe jutását.

Medencefedéseink, fűtéssel nem rendelkező medencék esetében is képesek a fürdőszezont májustól szeptember közepéig biztosítani, így a medence víze, mintegy 5 hónapos időszak alatt sem hűl 25 Celsius fok alá.

 

 

A medencefedés alumínium profilrendszerének standard színválasztéka:

 

 

     

 

 

Standard színválaszték az alábbi modellekre értendô: Sun, Sky, Star, Star Plus, Harmonie, Harmonie Plus, Visual, LOK. Felár ellenében bármilyen RAL szín választható.

×
Online ügyfélszolgálat