KALIFORNIA medencefedés

KALIFORNIA medencefedés

 

 

Magasság: 1,1 - 2,15 méter között (szélességtől függően)

 

Klasszikus típus, előnye a medence teljes értékű használata a medencefedés
alatt. Magassága szélességi méretétől függően 1,10-2,15m között változik.
Stabilitását a nagy szilárdságú alumínium profilrendszer biztosítja. Üvegezése
tömör vagy cellás polikarbonát víztiszta kivitelben. Sínrendszere
lapos, kényelmesen járható medencefedés sínprofil. A homlok és végfal
rendelhető fix vagy felhajtható kivitelben. Rendelhető homlokfalon
elhelyezett illetve oldaltolóajtós kivitelben

 

Alapanyagok:

 

Polikarbonát

A cellás polikarbonát lemezeket un. koextrudálással állítják elő. A polikarbonát lemez alsó és felső lemeze között egy vagy több réteget, üreget hoznak létre, aminek köszönhetően a polikarbonát lemez merevebb, jó hőszigetelő és könnyű. A tömör polikarbonát rendkívül ütésálló, hidegen és melegen is jól megmunkálható, ragasztható, hegeszthető, nem törik nem reped. A lemezeket UV védelemmel látják el, így a lapok várható kültéri élettartama min.10 év.

A polikarbonát lemez nagyszerű statikai tulajdonságokkal rendelkezik, jól hajlítható, szép íves felületek képezhetőek vele, ideális a medencefedésekhez. A polikarbonát lemez kiváló fényáteresztő képességgel bír. Nagyszerűen megmunkálható, vákuum formázható, polírozható, ragasztható, hidegen és melegen hajlítható. A lemez külső felületén egy kiváló minőségű UV stabilizáló réteg található, amely elnyeli a károsító UV sugárzást és megakadályozza a polikarbonát lemez „elöregedését”, sérülését, repedést és nem kívánt elszíneződések keletkezését. A polikarbonát lemezt a medencefedéseknél a kívánt színben alkalmazzuk, mely lehet víztiszta (ez a leggyakrabban kért szín) zöld, világoskék és bronzszínű.

 

 

 

Alumínium profilok

 

Kizárólag saját fejlesztésű alumínium profilokat használunk medencefedéseinkhez, eloxált vagy porfestett kivitelben. A porfestett kivitel RAL színskála szerint kérhető. A profiljaink gyártója ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkezik. A különböző profilcsaládok teszik lehetővé az egyedi megjelenésű medencefedések gyártását, építését. A medencefedéseinkhez alkalmazott aluminium profilokat a gyártó kizárólag az általunk tervezett rajzok alapján készíti el részünkre. A profilok szélessége minimalizált, hogy a medencefedés a környezetbe kevésbé zavaróan illeszkedjen, modern megjelenést sugalljon. Az alumínium profilokból kivitelezett medencefedések kötőelemei kizárólag rozsdamenetes acélból készülnek, ezzel biztosítva a medencefedés hosszú élettartamát, időtállóságát a magas páratartalmú környezetben.

 

Megbízható medencefedés

 

A polikarbonát lemezek megbízható és tartós rögzítése az alumínium szerkezetben valamint a homlok és végfalak megerősített szerkezete biztosítják a stabilitást
Minimalizálja az esetlegesen télen keletkező károkat a medencében

 

- sínen mozgatható szegmensekből áll
- eltérő keresztmetszetű aluminium profilok alkalmazása
- áttetsző, légkamrás polikarbonát vagy SAN lemez felhasználásával készülhet a fedés
- különféle ajtó megoldások alkalmazhatóak a medencefedésnél
igény szerinti színben
- A medencefedések hasznosítják a legjobban a hőt, mivel télen sem fagy be a medence vize a polikarbonát üvegezésnek köszönhetően.
- Magas használati érték jellemzi
- Teljes értékű védelemet ad a medencefedés mind a biztonság , mind pedig a szennyeződések ellen.

 

 

Medencefedések szállítási határideje:4-6hét

 

Medencefedés telepítése: 1 munkanap


Részletekről érdeklődjön munkatársainknál:

 

E-mail:office@luxusmedencek.hu
Mobil: +36-20-33-22-77, +36-20-222-33-88

 

Letölthető dokumentumok:

×
Online ügyfélszolgálat